AdvertServe Q4 / 2015 update

Posted by Thomas Hvitstein on 26 November 2015 | Comments

Tags: , ,

Vi er glade for å kunngjøre at AdvertServe Q4 / 2 015 oppdatering har blitt lansert!

HTML5 bannere

Opplasting HTML5 bannere laget med Adobe Edge, Google Web Designer og Tumult Hype har blitt veldig forenklet. Prosessen er nå så enkel som å laste opp en ZIP-fil som inneholder alle HTML5 elementene og skrive inn en URL'en til landingssiden. Alle HTML5 elementene/filene blir lagt på vår CDN og vi støtter også den nye window.clickTag standard for sporing av HTML5 bannerklikk.

Hvis annonsører sender deg en HTML5 banner uten clickTag vil vi automatisk sette inn en for deg, noe som reduserer problemer faren for å ikke spore klikk.

For ytterligere detaljer og en tutorial som viser hvordan du laster opp en Adobe Edge banner, kan du klikke her for å lære mer ...

Custom Blacklist / Whitelist

Du kan nå definere dine egen "blacklist" og "whitelist" i server-innstillingene. Dette gjør det mulig å utvide vår svarteliste med flere IP-adresser som du ønsker å blokkere. Du kan også hviteliste visse IP-adresser som du vil utelukke fra å bli blokkert. For eksempel harv vi nå hvitlistet Pingdom slik at du kan overvåke dine soner hvis du ønsker det.

Organisasjons Macro

En ny %% ORG %% makro er nå tilgjengelig for brukere av vår geo-targeting add-on og lar deg videresende navnet på en besøkende ISP eller organisasjonsnavn til tredjeparts-kode.

API Forbedringer

Vårt API returnerer nå at kampanjer og media som deaktivert eller i papirkurven hvis annonsøren som er tilknyttet dem har blitt deaktivert eller slettet. Dette gjør API i samsvar med virkemåten til vårt kontrollpanel. I tillegg reduserer det antall API spørsmål for å avgjøre om en kampanje eller media er aktiv eller ikke.